Harry Styles geeft in maart 2018 extra show in Ziggo Dome!

Geschreven door op 8 juni 2017 om 16:16
Harry Styles (One Direction) - Foto: Eva Rinaldi- Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Wow! Harry Styles komt niet alleen naar AFAS Live, de populaire zanger komt in maart 2018 ook naar de Amsterdamse Ziggo Dome!

Harry Styles ook naar Ziggo Dome

Geweldig nieuws voor alle fans van Harry Styles! Heb jij geen ticket kunnen bemachtigen voor zijn show in AFAS Live? Treur niet, want de populaire Britse zanger komt gewoon twee keer naar Nederland! Op woensdag 14 maart 2018 staat Harry ook in de Ziggo Dome in Amsterdam voor een extra show.

Eerder kondigde Harry al een show aan voor 8 november 2017 in AFAS Live. Deze was razendsnel uitverkocht.

Tickets voor de show

Om fans van de voormalig One Direction-zanger een eerlijke kans te geven, vindt een speciale ‘invitation presale’ plaats. Meer info hierover is te vinden op de website van Ticketmaster. De reguliere kaartverkoop start op 16 juni. Deze tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Debuutalbum

Op 12 mei verscheen dan eindelijk het gelijknamige debuutalbum van Harry! Ben jij benieuwd naar het nieuwe materiaal van de Britse zanger en wil jij weten wat voor muziek je kunt verwachten bij de shows van Harry? Bestel dan snel zijn eerste soloplaat of beluister hem op Spotify!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.