Matt Simons in najaar 2019 voor 7 concerten naar Nederland

Geschreven door op 8 april 2019 om 10:42
Matt Simons - Foto: Denis Apel - Wikimedia Commons

Matt Simons komt weer naar Nederland! De singer-songwriter geeft in november 2019 maar liefst zeven shows in onder andere Eindhoven, Den Haag en Haarlem.

Matt Simons naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Matt Simons! De wereldberoemde zanger treedt in november 2019 maar liefst zeven keer op in Nederland. De concerten maken deel uit van de ‘After The Landslide Tour’. Tijdens deze tournee staat het gelijknamige album, dat in april 2019 uitkwam, centraal.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 12 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de websites van Hedon, Paard, Doornroosje en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘After The Landslide’

Op vrijdag 5 april 2019 bracht Simons zijn derde album ‘After The Landslide uit. Dit is de opvolger van de succesvolle platen ‘Catch & Release‘ en ‘Pieces. Zelf noemt de Amerikaan zijn nieuwe album de meest persoonlijke en ambitieuze plaat tot nu toe. De nummers gaan over liefde, verlies, verdriet en de kracht om door te gaan. Ook is de hitsingle ‘We Can Do Better’ te vinden op de plaat.

Beluister hier de track:

YouTube player

 

Bron: Matt Simons, Oosterpoort, Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.