Kensington concert Ziggo Dome Uitverkocht

Geschreven door op 12 januari 2015 om 13:04

Het concert van Kensington in de Ziggo Dome was binnen anderhalf uur volledig uitverkocht. Het concert ging vanmorgen in de verkoop via de website van Eventim. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Kensington Uitverkocht

Het gaat goed met Kensington! Onlangs kondigde de band een concert aan in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vanmorgen om 10:00 uur ging het concert in de verkoop. Deze voorverkoop verliep via de website Eventim. Binnen anderhalf uur waren alle tickets volledig uitverkocht.

 

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop gemist, of heb je om een andere reden geen tickets kunnen bemachtigen? Neem dan eens een kijkje bij Topticketshop. Hier worden op het moment nog een beperkt aantal kaarten aangeboden.

UPDATE: Kensington heeft inmiddels een extra concert aangekondigd.

Kensington

Kensington is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De Utrechtse rockband heeft sinds de oprichjting in 2005 drie albums uitgebracht. Het eerste album Borders verscheen in 2010. In 2012 volgde het album Vultures. Hierop staan onder andere de hits: We Are The Young, Send Me Away en Home Again.

In 2014 verscheen het laatste album van de van de band: Rivals. Rivals was een waar hitkanon met nummers als Streets, All For Nothing en War. Rivals kwam direct binnen op #1 in de albumlijst en is inmiddels bekroond met een gouden plaat.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kensington Nieuws · Nieuws