Harry Styles voor concert naar AFAS Live in Amsterdam!

Geschreven door op 28 april 2017 om 14:16
Harry Styles (One Direction) - Foto: Eva Rinaldi- Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

One Direction en Harry Styles fans opgelet! Bij een solo album kan een tour natuurlijk niet ontbreken: in november komt Styles naar Nederland! 

Harry Styles in concert

OMG, geweldig nieuws! Harry Styles komt voor de allereerste keer solo naar Nederland! In 2013 stond Styles nog op het podium van de Ziggo Dome met One Direction. Nu komt de populaire zanger opnieuw naar Amsterdam! Op 8 november staat het idool op het podium van AFAS Live.

De intieme show is onderdeel van de tour voor het solo album dat de Brit op 12 mei uitbrengt. De tour draagt de naam: Harry Styles Live On Tour.


Kaarten voor het concert

Kaarten voor het intieme Nederlandse solodebuut van de zanger gaan op vrijdag 5 mei om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn hier verkrijgbaar! Bij vertrouwde secundaire verkooppunten, zoals hier, zijn kaarten alvast vooruit te reserveren!

‘Sign of the Times’

De voormalig One Direction zanger komt op 12 mei met zijn eerste solo album. Zijn bijbehorende tour start op 19 september in San Fransisco, waarna op 14 oktober het Amerikaanse deel van de tour weer eindigt. Het Europese deel start op 25 oktober. De afsluiting van de tour vindt plaatst in Japan! De eerste single van zijn album, genaamd Sign of The Times, belandde op de dag van de release al in meer dan 80 landen op nummer één!

Luister hier naar Sign of The Times:

YouTube player

Bron: Harry Styles Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.