Funklegendes Kool & The Gang in november naar 013!

Geschreven door op 18 juli 2017 om 15:45
Kool & The Gang - Foto szorfeszka.hu (CC BY-SA 4.0) Licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

Kool & The Gang komt naar Nederland! De legendarische funk-act betreedt op zondag 5 november het podium van 013 in Tilburg.

Kool & The Gang naar 013

Feest! Kool & The Gang komt aankomend najaar naar Nederland! De funklegendes zorgen na meer dan vijftig jaar nog steeds voor groot feest en staan op zondag 5 november op het podium van 013 in Tilburg!

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op zaterdag 22 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Celebration’

De band draait al sinds midden jaren zestig mee en is ‘still going strong! Ondanks vele veranderingen in de line-up, zijn bassist Robert ‘Kool’ Bell, drummer George Brown en de saxofonisten Ronald Bell en Dennis Thomas al sinds 1964 van de partij! De zang wordt tegenwoordig door Lavell Evans voor zijn rekening genomen.

Het feestelijke ensemble behaalde vooral in de jaren zeventig en tachtig enkele enorme hits. Tracks als ‘Get Down On It’‘Ladies Night’ en natuurlijk de knaller ‘Celebration’, wie kent ze nou niet? De band staat na al die jaren nog altijd garant voor een groot feest! Zo ook straks in 013.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.