Shakira ster op Hollywood Walk of Fame

Geschreven door op 9 november 2011 om 14:57
Shakira - Foto: Georges Biard | Wikimedia Commons

Shakira heeft gisteren haar ster onthuld op de Hollywood Walk of Fame. De zangeres vindt het geweldig en is iedereen erg dankbaar.

Shakira op Walk of Fame

Het is een hele eer voor een artiest om een ster te krijgen op de beroemde Hollywood Walk of Fame. Shakira vindt het dan ook geweldig en is iedereen erg dankbaar. Ze kreeg eerder dit jaar ook al erkenning met een Latin Grammy Award voor Persoon van het Jaar. Deze award krijgt ze woensdag uitgereikt tijdens het Latin Grammy Award Gala in Las Vegas.

De 34-jarige zangeres vertelde tijdens de onthulling van de ster dat ze als 7-jarig meisje met haar moeder over de beroemde boulevard liep. Ze zegt: “Mijn moeder voorspelde toen dat ik ook ooit mijn eigen ster zal krijgen. Als iemand dat gesprek toen had gehoord hadden ze ons voor gek verklaart. Alleen zo zie je maar, de voorspelling is toch uitgekomen!”

Op 14-jarige leeftijd bracht Shakira haar eerste album uit. Negen jaar later brak ze wereldwijd door met haar single ‘Whenever, Wherever‘. In 2001 kwam haar album ‘Laundry Service‘ uit, hier werden wereldwijd meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht.

 Antes De Las Seis

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Shakira Nieuws