Top 10 allerleukste nummer-1-hits uit de zeroes

Geschreven door op 11 mei 2017 om 16:11

Ben jij opgegroeid in de zeroes? Dan kun je deze grote hits van o.a. Britney, Shaggy, Shakira en The Ketchup Song ongetwijfeld meezingen.

Top 10 Zeroes hits

Speciaal voor jou heeft de redactie een zeroes top-10 samengesteld met (volgens ons) de allerleukste nummer-1-hits uit de uit de jaren 2000 tot en met 2009. Zijn we er eentje vergeten? Laat het ons weten in de comments!

10. Oops! I Did It Again – Britney Spears

‘Oops I Did It Again’ stond in het jaar 2000 maar liefst 17 weken op nummer één. Het nummer gaat over een vrouw die liefde als een spel ziet en met haar lover’s emoties speelt. Sinds ‘Oops I Did It Again’ heeft Britney 12 jaar lang geen echte hit meer gescoord. Gelukkig maakte ze in 2012 een comeback met ‘Scream & Shout’.

9. It Wasn’t Me – Shaggy

‘It Wasn’t Me’ gaat over een man die door zijn vriendin wordt betrapt tijdens het vreemdgaan. “Wat moet ik doen?” Vraagt hij aan zijn vriend, waarop deze de alom bekende woorden zegt: “Deny everything, It wasn’t me!”.  Het nummer kwam uit op 11 september 2000. 

Wist je trouwens al dat Shaggy in juni naar Amsterdam komt voor een concert in de Melkweg?

8. The Ketchup Song – Las Ketchup

In hun thuisland Spanje en daarbuiten scoorden de dames van Las Ketchup een enorme hit met ‘The Ketchup Song’. De track heeft in totaal op 13 landen in de hitlijsten gestaan. Veel mensen die dit nummer horen kunnen de verleiding niet weerstaan om het bijbehorende dansje even snel na te doen.

7. In The End- Linkin Park

‘In The End’ van Linkin Park stond in het jaar 2002 maar liefst 19 weken op nummer één. In het nummer zingt leadzanger Chester Bennington over zijn jeugd waarin hij veel pesterijen heeft moeten doorstaan.

6. Whenever, Wherever – Shakira

‘Whenever, Wherever’ was de grootste zeroes hitkraker van Shakira, tot 2006. Vanaf dat jaar haalde het nummer ‘Hips Don’t Lie’ de top.

5. Rehab – Amy Winehouse

‘Rehab’ van Amy Winehouse was een gigantische hit en is zelfs genomineerd voor een Grammy Award. In het autobiografische nummer zingt Amy over de ontwenningskliniek waar ze zich van haar vader moest laten opnemen. Het nummer werd uitgebracht op 23 oktober 2006.

4. Relax, Take It Easy – Mika

Mika zei ooit in een interview met The Sun Newspaper (op 2 februari 2007) dat hij altijd al een eigen dance nummer heeft wilde schrijven dat daarnaast ook laid back is. Het nummer ‘Relax (Take It Easy) ‘van Mika voldoet precies aan die omschrijving! De track kwam uit in juni 2006 uit en was direct een grote hit.

3. Pokerface – Lady Gaga

De superhit ‘Pokerface’ heeft in twintig landen in de hitlijsten gestaan. Hiermee overtrof dit nummer zelfs Gaga’s ‘Just Dance’.

2. Fireflies – Owl City

Owl City is een electro/pop project van Adam Young. In een interview met Female First heeft Young gezegd dat hij veel last heeft van slapeloosheid. Het nummer ‘Fireflies’, dat over insomia gaat, schreef hij dan ook op een lange nacht waarin hij maar niet in slaap kon vallen. ‘Fireflies’ stond maar liefst tien weken op nummer één in de Nederlandse top 40.

1. It’s my life- Bon Jovi

Het nummer ‘It’s My Life’ kwam uit op 23 mei 2000. Vanaf dat moment stond het maar liefst 14 weken op nummer één en is hiermee een van de succesvolste singles van Bon Jovi.

Bron: YouTube

Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Linkin Park’s Mike Shinoda kondigt album aan en deelt twee singles Mike Shinoda komt met een soloalbum en heeft alvast twee nieuwe singles gedeeld! De singer-songwriter kwam op 29 maart met zijn nieuwe tracks 'Crossin...
8 bekende songs waar meisjes massaal naar zijn vernoemd Heb jij je naam te danken aan een van deze bekende liedjes? Artiesten Nieuws zet acht nummers voor je op een rijtje, waar ouders door de jaren heen hu...
Dit is de top vijf grootste Bob Marley hits in Nederland! De 'King of Reggae' Bob Marley zou vandaag 73 jaar oud geworden zijn. Artiesten Nieuws zette aan de hand van de Nederlandse Top 40 zijn vijf grootste ...
De tien best geklede artiesten van de Grammy’s 2018 De jaarlijkse Grammy Awards vonden in de nacht van zondag 28 op maandag 29 januari plaats. Ieder jaar zijn er weer veel ogen gericht op de looks van d...
Lady Gaga mag wijn niet uitbrengen onder gewenste naam Lady Gaga maakte vorig jaar bekend een eigen wijnbedrijf op te willen richten. De popzangeres was van plan het merk te naar het restaurant van haar va...
Zangeres P!nk zingt dit jaar het volkslied bij Super Bowl Zangeres P!nk gaat het Amerikaanse volkslied zingen bij de Super Bowl. De finale van het American football-seizoen is dit jaar op zondag 4 februari.  ...
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Lijstjes · Videos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu