Zangeres Mary J. Blige wordt geëerd met ster op Walk of Fame

Geschreven door op 5 januari 2018 om 15:49
Mary J. Blige - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Sandra Alphonse - (CC BY-SA 2.0)

Soulzangeres Mary J. Blige krijgt een plekje op de Walk of Fame. De zangeres en actrice krijgt een ster op de Hollywood Boulevard in de categorie muziek. 

Mary J. Blige krijgt ster op Walk of Fame

Zangeres en actrice Mary J. Blige wordt geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame. Ze ontvangt deze ster in de categorie muziek. Rapper P. Diddy is degene die de ster onthult op donderdag 11 januari.

Producer Ana Martinez, van de Walk of Fame-ceremonies over The Queen of Hip:

” Mary J. Blige is één van de populairste zangeressen van onze generatie. Fans zullen het geweldig vinden om haar ster te zien op de Boulevard, waar de hoogtepunten van haar carrière op deze beroemde stoep worden gevierd”

Meerdere prijzen

De 46-jarige zangeres heeft voor haar zangkunsten al wat onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Naast de negen gewonnen Grammy Awards, is ze ook erkent voor haar acteerwerk.

Zo ontving ze een SAG Award, een Golden Globe Award en een Critics’ Choice Award voor haar bijdrage in de dramafilm Mudbound. Verder werd ze ook genomineerd voor een Golden Globe voor de beste originele song met het nummer ‘Mighty River‘.

Strength Of A Woman

Strength Of A Woman‘ is het meest recente album van de vocaliste. Het dertiende album van Mary kwam uit op vrijdag 28 april 2017. Op het album werkt ze samen met o.a. Kanye West, Missy Elliot, Quavo en DJ Khaled.

 

Bronnen: Variety, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Mary J. Blige Nieuws · Nieuws