Britney Spears voor het eerst sinds 12 jaar op nummer 1

Geschreven door op 28 december 2012 om 16:09
Britney Spears - Fotocredits: marcen27 - Bron: Wikimedia Commons

Britney Spears kan in haar handjes wrijven, de zangeres staat met haar track ‘Scream & Shout’ op nummer 1 van de single top 100. Haar laatste nummer 1 hit was ‘Oops!… I did it again’.

Het plotselingse succes van Britney komt niet uit de lucht vallen. De track ‘Scream & Shout’ die ze samen met will.i.am maakte werd veelvuldig gedraaid en aangevraagd tijdens Serious Request. Elk jaar stijgen de platen die tijdens deze actie van 3FM de meeste airplay krijgen in de single top 100.

Dit is de vierde nummer 1 hit in Nederland voor Spears, eerder stonden haar debuutsingle ‘Baby one more time’, ‘Sometimes’ en ‘Oops!… I did it again’ ook al op 1. Ze is de laatste tijd weer erg goed bezig, eerder werd bekend dat ze de best verdienende vrouwelijke artiest van 2012 is.

William had recent nog de koppositie te pakken samen met onze eigen Eva Simons op ‘This Is Love’, zijn eerste en enige nummer 1 hit als solo artiest. Eerder stond hij al op 1 samen met de Black Eyed Peas.

‘Scream & Shout’ breikte in België, waar de producers van de track vandaan komen, ook al de koppositie evenals in Denemarken en Nieuw-Zeeland.

Bekijk hieronder de videoclip:
Will.i.am – Scream & Shout ft. Britney Spears

YouTube player
Overzicht van Britney Spears Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Britney Spears Nieuws · Nieuws