Elton John kondigt extra afscheidsshow in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 26 februari 2018 om 10:07
Elton John - Fotocredits Richard Mushet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Elton John heeft een extra show in de Ziggo Dome aangekondigd! De legendarische singer-songwriter brengt zijn ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’ ook in juni 2019 naar de Ziggo Dome.

UPDATE 25-04-2019: Er zijn zojuist extra kaarten vrijgekomen voor de concerten van Elton John op woensdag 15 mei 2019 en zaterdag 8 juni 2019! De tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via Ticketmaster.

Elton John geeft extra afscheidsshow in Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Elton John! Liefhebbers van het Britse icoon krijgen een extra kans om afscheid van hem te nemen! John, die in september 2018 aan zijn laatste wereldtour begint, kondigde eerder al een afscheidsshow in de Ziggo Dome aan. Deze show was binnen no-time uitverkocht en daarom heeft de zanger en pianist besloten om nóg een show aan te kondigen!

Elton John brengt zijn Farewell Yellow Brick Road Tour ook op zaterdag 8 juni 2019 naar de Amsterdamse concertzaal.

Concertkaarten

Tickets voor de extra show van Sir Elton zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Meer tijd voor gezin

Elton kondigde in januari zijn laatste wereldtour aan. De reden voor zijn afscheid was simpel: de inmiddels 70-jarige artiest wil meer tijd doorbrengen met zijn gezin. John zei destijds: “Mijn prioriteiten in het leven zijn veranderdWe hebben nu kinderen en daar wil ik niets van missen.” Elton heeft twee zoons van 7 en 5 jaar oud met zijn man David Furnish.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.