Elton John met afscheidstour naar Amsterdamse Ziggo Dome

Geschreven door op 24 januari 2018 om 21:29
Elton John - Fotocredits Richard Mushet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)
UPDATE 14-5-2019: Het concert van Elton John in de Ziggo Dome, dat op woensdag 15 mei zou plaatsvinden, is verplaatst vanwege ziekte van een bandlid. De show is verplaatst naar maandag 17 juni 2019 om 19:30 uur.

Elton John komt terug naar Nederland. De levende legende geeft in 2019 een afscheidsconcert in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Elton John naar de Ziggo Dome

Het concert in de Ziggo Dome vindt plaats op woensdag 15 mei 2019. Aanleiding voor het optreden is zijn ‘Farewell Yellow Brick Road Tour’. Volgens John gaat de tour drie jaar duren, omdat hij alle landen waar hij populair is eer aan wil doen. Na deze tour is hij van plan een tijdje niets te doen.

Mijn prioriteiten in het leven zijn veranderd“, aldus de 70-jarige artiest. “We hebben nu kinderen en daar wil ik niets van missen.” Elton heeft twee zoons van 7 en 5 jaar oud met zijn man David Furnish.

Concertkaarten

Tickets voor Elton John gaan op vrijdag 9 februari 2018 in de voorverkoop. Kaarten zijn onder andere te koop via de website van Ticketmaster.

YouTube player

Afscheid

Eerder maakte de zanger al bekend te willen stoppen met toeren. Met de drie jaar durende afscheidstour neemt de artiest definitief afscheid van het toerende leven. Het meest recente album van de popzanger is ‘Wonderful Crazy Night‘. Deze plaat verscheen in februari 2016.

 

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.