Ed Sheeran koopt drie huizen om ondergrondse ‘man cave’ te creëren

Geschreven door op 24 januari 2018 om 17:43
Ed Sheeran - Foto Eva Rinaldi (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Ed Sheeran heeft drie huizen, naast het huis dat hij al een tijd bezat, gekocht. De sympathieke artiest wil naar verluidt een mannengrot inclusief bioscoop, biljartruimte en muziekkamer laten bouwen.

Ed Sheeran koopt drie huizen voor ‘man cave’

Naar verluidt kocht de ‘Shape Of You‘-zanger de huizen om een ondergrondse ‘man cave’ te laten bouwen. De grot bevat onder andere een bioscoop en een muziekkamer. De entertainmentruimtes worden met een zes meter brede tunnel aan elkaar verbonden. Een andere trap verbindt de zone met zijn, al bestaande, ondergrondse privé-kroeg.

Zijn buren noemen de wijk al ‘Sheeran-ville’ omdat de roodharige singer-songwriter zoveel land bezit. Ed had al één huis in het Britste dorp. Voor dit huis heeft Sheeran al een zwembad, boomhut met vier kamers, een ‘Hobbit Hole’, én een ondergrondse privé-kroeg laten bouwen.

Uit planningsdocumenten blijkt dat twee entertainmentruimten in zijn uitgestrekte landhuis te bereiken zijn via een zes meter brede tunnel.

Verloofd

Eerder maakte de 25-jarige artiest bekend verloofd te zijn met zijn jeugdliefde Cherry Seaborn. Tijdens een radio interview met Apple Music’s radiostation Beats 1 vertelde de zanger over de ondergrondse kroeg die de zanger eerder liet bouwen:

“De tunnel kun je afsluiten dus als ik straks een feestje geef, kan niemand meer mijn huis in en dingen stukgooien” vertelde de Brit. De ‘Perfect’ zanger denkt al na over kinderen.

”Als ik kids krijg, wil ik nog wel dat mijn vrienden langs kunnen komen voor een biertje. Dus dan is het goed om een afgesloten ruimte te hebben. Dan moeten mijn vrouw en ik alleen om beurten bezopen worden.”

Bron: Dailypaper, Beats 1

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws