Black Sabbath deelt trailer voor film ‘The End Of The End’

Geschreven door op 26 juli 2017 om 16:38
Black Sabbath (Ozzy Osbourne) - Foto: NRK P3 - Flickr

Black Sabbath heeft de trailer van haar film ‘The End Of The End’ gedeeld. De documentaire over de bands afscheidsshow is in september ook in Nederlandse bioscopen te zien.

Black Sabbath – The End Of The End

Op 4 februari stond de legendarische metalband Black Sabbath voor de allerlaatste keer op het podium. De band speelde de laatste show van haar The End-afscheidstour in thuisstad Birmingham en sloot daarmee een bijna vijftig jaar durende carrière af.

Begin juli werd bekend dat de afscheidsshow van Ozzy Osbourne en co. ook in Nederland te zien zal zijn: de band komt op 28 september met de documentaire ‘The End Of The End’, die ook in Nederlandse bioscopen zal draaien. De film toont beeldmateriaal van de afscheidsshow, terwijl ook beelden van achter de schermen te zien zijn. Inmiddels heeft de band de trailer voor de documentaire gedeeld!

Nederlandse bioscopen

De concertfilm zal op donderdag 28 september in verschillende Nederlandse bioscopen te zien zijn. Zo kunnen fans terecht in bioscopen in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven. Kijk voor meer informatie en de volledige lijst aan bioscopen op de website van de film.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.