Riverdance in oktober naar Theater Carré en Luxor Theater

Geschreven door op 13 december 2016 om 10:30
Riverdance - Credits Tor Lindstrand - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Het Ierse dansfenomeen Riverdance komt weer naar Nederland! Op 9 oktober is de theatershow te zien in het Amsterdamse Theater Carré en op 10 oktober in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Riverdance in Nederland

De populaire Ierse dansshows van Riverdance komen weer naar Nederland. Met de nieuwe show Riverdance – The 21st Anniversary Production is het fenomeen in oktober te zien in Amsterdam en Rotterdam. Op 9 oktober is de Ierse dans te zien in Theater Carré en op 10 oktober in het Nieuwe Luxor Theater. De show bevat niet alleen nieuwe kostuums, een nieuw lichtontwerp en een nieuwe generatie dansers, maar ook voor het eerst een volledig vrouwelijke band.

Riverdance kaarten

De kaartverkoop voor de voorstellingen in Theater Carré en het Luxor Theater begint op donderdag 15 december om 10:00 via onder andere de volgende verkooppunten:

Primair:

Theater Carré Luxor Theater

Secundair:

Topticketshop (vooruit bestellen)

25 miljoen bezoekers

Riverdance bestaat inmiddels meer dan 21 jaar en heeft wereldwijd al meer dan 25 miljoen bezoekers die zich hebben laten betoveren door de energie, sensualiteit en spektakel van de shows. Meer dan elf duizend voorstellingen later is het einde nog lang niet in zicht en is er nu dus een nieuwe show.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Riverdance Nieuws