Dries Roelvink heeft ‘geen tijd’ voor nieuwe clubtour

Geschreven door op 21 maart 2019 om 13:32
Dries Roelvink - Foto: Richard Broekhuijzen (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

De clubtour van Dries Roelvink wordt uitgesteld! De zanger laat weten dat hij in het voorjaar geen tijd heeft om het land door te reizen.

Dries Roelvink annuleert clubtour

Dries Roelvink heeft zijn clubtour geannuleerd. De poppodia laten op hun websites weten dat de zanger geen tijd zou hebben voor zijn eigen tournee. De tour, genaamd ‘Ik kom er aan!’, zou plaatsvinden van vrijdag 19 april tot en met vrijdag 31 mei 2019. Later dit jaar zal de volkszanger de draad weer oppakken, maar nieuwe data voor de tour zijn nog niet bekend. De overvolle agenda van Roelvink zou de reden zijn voor het afzeggen van zijn shows. Kaartkopers krijgen hun geld retour.

Statement

De nieuwe televisieserie ‘De Roelvinkjes passen op de winkel‘ zou meer tijd in beslag nemen dan aanvankelijk gedacht. In een statement laat de zanger aan de desbetreffende poppodia weten: “Een clubtour door het land met een live band van 7 personen , en 7 personen achter de schermen, vergt veel tijd welke ik op dit moment niet heb. Zeker omdat het mijn eerste tour is wil ik kwaliteit brengen. Ik moet mij daarop voor de volle 100% concentreren en dat kan ik gezien mijn drukke agenda niet garanderen.”

 

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Dries Roelvink Nieuws · Nieuws