Willie Wartaal vormt met Joost Van Bellen en Mason ‘The Rad Pack’

Geschreven door op 21 maart 2019 om 13:28
The Rad Pack - Fotocredits: Pexels - Pixabay

Een nieuw dj-trio is ontstaan! Willie Wartaal, Joost Van Bellen en Mason vormen samen The Rad Pack en hun eerste show staat al op de planning.

Nieuw dj-trio The Rad Pack

Willie Wartaal, Joost van Bellen en Mason vormen samen een nieuw dj-collectief genaamd The Rad Pack. Op Facebook laten de artiesten weten terug te willen naar de basis van no-nonsense house en het dampende clubgevoel: “Gezamenlijk ten strijde tegen alle fake poespas, de veel te korte dj-setjes en het starstatusgedoe. Het is weer hoogtijd voor het échte werk.” Op vrijdag 12 april 2019 staat de eerste show op de planning. Deze nacht staan de dj’s achter de decks in het Paard te Den Haag.

Artiesten

Willie Wartaal behaalde grote successen met De Jeugd Van Tegenwoordig. Tracks als ‘Sterrenstof’, ‘Watskebeurt’ en ‘Manon’ zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziektop. Joost van Bellen brak door in RoXY te Amsterdam, waar hij draaide als huis-dj. De creatieve duizendpoot werd tevens genomineerd voor Amsterdammer van het Jaar in 2008. Mason, die officieel Iason Chronis heet, scoorde met het nummer ‘Exceeder‘ een dancehit die internationaal bekend werd.

Beluister hieronder de eerste mixtape van het trio:

 

Bronnen: Nu.nl, Facebook, Soundcloud

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.