Fan vraagt Taylor Swift mee naar bal door middel van ‘promposal’ video

Geschreven door op 17 januari 2018 om 17:15
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Dayton Modderman, een Taylor Swift superfan, vroeg de popster door middel van een creatieve video mee naar zijn schoolbal.

Fan vraagt Taylor Swift mee naar bal

Vroeger schreef je nog gewoon een briefje met ‘vink ja aan als je met mij naar het bal wil gaan’. Tegenwoordig kan dat natuurlijk niet meer; Hoe groter, hoe beter. De 18-jarige student Dayton Modderman pakte het ook lekker groot aan en vroeg zijn idool Taylor Swift mee naar zijn schoolbal.

“Sinds ik in de eerste klas zat wilde ik niets liever dan Taylor Swift als mijn date. Ik zag wat ze voor andere fans deed zoals optreden op bruiloften en familiefeestjes bijwonen. Ik dacht waarom ook niet, ik maak gewoon een video met haar tracks waarin ik haar naar het bal vraag.”

Je zou denken dat Modderman geen schijn van kans maakt maar de ‘Bad Blood‘-zangeres heeft hem al op haar radar; Afgelopen herfst bekeek ze Dayton’s Instagram Live video. Hier nodigde hij haar al uit voor zijn bal, maar de zangeres gaf hier geen concreet antwoord op. Nu probeert hij het nogmaals, op een ludiekere manier.

“Ik kan niet eens beschrijven hoe ik me zou voelen als Miss Taylor Swift naar mijn bal zou komen. We zouden die avond dansen en praten over hoe ze alle Grammy’s voor ‘Reputation’ zal winnen”

Swifties

De schone blonde staat bekend om hoe close ze is met haar supporters en hoeveel ze voor hen doet. In 2015 kocht de zangeres zelfs een huis voor een dakloze fan die acht maanden zwanger was. Ook ontwikkelde ze een app, ‘The Swift Life‘, zodat haar ‘Swifties’ sneller en beter in contact met haar konden komen.

‘Promposal’

Bekijk hieronder de creatieve ‘promposal’ video Denk jij dat het popicoon haar fan Dayton naar het bal vergezeld? Laat het ons weten in de poll:

Bron: Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·