Taylor Swift kocht huis voor dakloze en zwangere fan

Geschreven door op 5 januari 2018 om 16:03
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Dat Taylor Swift haar fans en supporters erg waardeert mag duidelijk zijn. De 28-jarige artiest kocht in 2015 een huis voor een fan die maar liefst acht maanden zwanger was.

Taylor Swift koopt huis voor zwangere fan

Eerder maakte Swift bekend met een nieuwe app te komen. Via deze app kunnen fans onder andere gebruik maken van Taymoji’s, makkelijk met elkaar én met Taylor communiceren maar ook worden er exclusieve video’s gepost. In zo’n exclusieve video vertelde Stephanie wat de popster voor haar en haar gezin betekent heeft.

De fan in kwestie moest samen met haar partner haar appartement uit vanwege veiligheids- en gezondheidsredenen. Daarbovenop verloor haar vriend zijn baan en dit maakte de situatie alleen erger. Taylor hielp hen enorm!

“Ik wil dat je kan genieten van je kleine meid.”

Stephanie’s moeder nam zonder haar weten contact op met Taylor en legde de situatie van haar dochter uit. Zij vroeg de celebrity of zij Stephanie speciaal kon laten voelen en dit is precies wat ze deed!  De Amerikaanse liedjesschrijver nam haar zwangere fan na de show mee backstage en het volgende gebeurde:

“Na de show nam Taylor ons mee naar haar kleedkamer. Ze zei, ‘Stephanie je bent al zo lang in mijn leven en je vraagt me nooit om iets. Je had contact met me kunnen opnemen en dan had ik je geholpen, maar dat deed je niet.’ Ze zei dat ze me mijn geld voor de show terug wilde geven, maar in plaats daarvan hielp ze mijn gezin een huis kopen en alles wat ik nodig had voor de baby. Ze zei ‘Ik wil dat je kan genieten van je kleine meid.”

Bron: Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Taylor Swift Nieuws
Menu