5 Seconds of Summer voor Concert naar Amsterdam en Brussel

Geschreven door op 7 juli 2014 om 14:56
5 Seconds Of Summer (5SOS) - Fotocredits Lookatalex - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

5 Seconds of Summer komt voor een concert naar Amsterdam en Brussel. De Australische Popgroep zal op woensdag 20 mei 2015 optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome. Een dag later zal 5 Seconds of Summer een concert geven in Paleis 12 in Brussel. 

Rock Out With Your Socks Out 2015 Tour

Het concert van 5 Seconds of Summer staat in het teken van hun Rock Out With Your Socks Out 2015 Tour. De Headline tour die de band dit jaar in Engeland startte, was binnen 5 minuten compleet uitverkocht. Vervolgens heeft 5 Seconds of Summer deze zomer in een groot aantal Europese Stadions gespeeld. De band stond namelijk in het voorprogramma van One Direction.

In 2015 is de band klaar voor een eerste grote tournee. Fans uit Nederland en België kunnen hun hart ophalen. Als onderdeel van de Rock Out With Your Socks Out 2015 Tour, staan de Ziggo dome en Paleis 12 op de planning.

 5 seconds of summer tickets

5SOS

De muziek van 5SOS lijkt een combinatie van punk-pop uit de jaren negentig en hedendaagse boyband pop. De band bestaat uit: Luke Hemmings (lead vocals/guitar), Michael Clifford (guitar/vocals), Calum Hood (bass/vocals), and Ashton Irwin (drums/vocals). 5SOS is bekend geworden door het uploaden van diverse video’s op YouTube. De band werd ontdekt door Sony en ontving in 2012 een contract bij de platenmaatschappij. De Australische boys van 5SOS zijn vervolgens in korte tijd uitgegroeid tot een enorm populaire band. De jongens van 5SOS hebben al twee wereldwijde hitsingles gescoord. Het debuutalbum “5 Seconds Of Summer” kwam vorige week binnen in de Album Charts.

Tickets

De voorverkoop van het concert van 5 Seconds of Summer start op vrijdag 11 juli om 10:00 uur. Tickets zijn vanaf dit moment te koop via de website van Ticketmaster.
De Entreeprijzen van het concert liggen tussen de: €43,- en €33,- per ticket. Dit is exclusief servicekosten. Voor dit concert zijn er zitplaatsen beschikbaar en tevens een vak waar je kunt staan. De tickets voor 5 Seconds of Summer in Paleis12 in België zijn te koop via de website van Sherpa. Deze kaarten kosten tussen de € 94,- en € 44,- euro per ticket.

Let op: Je mag alleen in het sta-vak naar binnen als je 16 jaar of ouder bent. Als je 14 of 15 jaar oud bent mag je in het staan vak als je een begeleider meeneemt van 18 jaar of ouder. Deze begeleider moet dan ook een kaartje hebben voor dat sta-vak. De leeftijd van fans met staanplaatsen zal worden gecontroleerd, dus neem jouw ID mee! Als je jonger dan 14 jaar bent, kun je dus beter een ticket voor een zitplaats kopen.

5 Seconds of Summer uitverkocht

Heb je de voorverkoop van 5 Seconds of Summer gemist, of is het concert uitverkocht? Tickets zijn dan vaak nog wel te krijgen via secundaire ticketverkopers. Kaarten bij een wederverkoper zijn soms wel duurder dan bij het regulier verkooppunt. Wil je dit concert hoe dan ook niet missen? Kijk dan voor 5 Seconds of Summer concertkaarten

5 Seconds of Summer Video

Bekijk hier een video van 5 Seconds of Summer en kom helemaal in de stemming voor het concert in Amsterdam of Brussel:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
5 Seconds of Summer Nieuws