Concert 5 Seconds of Summer uitverkocht

Geschreven door op 11 juli 2014 om 10:16
5sos uitverkocht, 5 Seconds Of Summer uitverkocht (5SOS) - Fotocredits Lovebugjmacer - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Concert 5 Seconds of Summer uitverkocht! Het concert van 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome is zojuist uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Concert 5 Seconds of Summer Uitverkocht

De kaartverkoop van 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome in Amsterdam, ging vanochtend 11 juli om 10:00 uur in de voorverkoop.
De kaartverkoop ging als een trein! De kaarten waren binnen een kwartier volledig uitverkocht. Je kunt dus geen tickets meer krijgen via de website van het website van Ticketmaster.

 

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop van 5SOS gemist, of heb je geen kaarten kunnen bemachtigen? Tickets zijn vaak nog wel verkrijgbaar bij een secundaire ticketshop. Kijk snel op de site van Topticketshop waar de laatste kaarten in de verkoop gaan. Misschien scoor jij nog net op tijd een ticket voor het concert van 5 Seconds of Summer.

 

 

5 Seconds of Summer Concert

Het concert van 5 Seconds of Summer geeft op 20 mei 2014 een concert in de Ziggo Dome. Een dag later staat de rockgroep in Paleis12 in Brussel.
5 Seconds of Summer is een populaire band uit Australië. De jongens van 5SOS stonden eerder dit jaar in het voorprogramma van One Direction. De band is binnen korte tijd uitgegroeid tot een populaire popsensatie. De muziek van 5SOS is een mix tussen rock en pop.

5 Seconds of Summer Muziek

Tijdens het concert van 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome wil jij natuurlijk lekker meeblèren met alle hits. Laat zien dat jij een echte 5SOS fan bent en haal de albums alvast in huis! De albums van 5SOS kun je hier vinden:

Heb jij een kaartje kunnen bemachtigen? Dan wensen wij jou heel veel plezier bij het concert van 5SOS!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
5 Seconds of Summer Nieuws · Artiesten · Nieuws