Orden Ogan met ‘Final Days Tour 2020’ naar Doornroosje

Geschreven door op 9 december 2019 om 16:31
Orden Ogan - Fotocredits: S. Bollman - Bron: Wikimedia Commons

Orden Ogan gaat volgend jaar op tournee door Europa! Het Duitse powermetal collectief brengt als onderdeel van zijn tour tevens een bezoek aan Doornroosje te Nijmegen.

Orden Ogan naar Doornroosje

Orden Ogan komt naar Nederland! Op donderdag 8 oktober 2020 staat de vierkoppige formatie in Doornroosje te Nijmegen. Aanleiding van de show is een Europese tour ter promotie van het op 28 augustus 2020 te verschijnen album ‘Final Days’.

Tijdens de tour zijn er 2 support acts, waarvan één verzorgd wordt door Grave Digger. De eveneens uit Duitsland afkomstige band viert haar 40-jarige jubileum met een nieuw album en live set. De tweede support-act wordt op zondag 23 februari bekend wordt gemaakt.

Concertkaarten

De reguliere tickets kaartverkoop start op woensdag 1 januari 2020 om 10:00 uur via de website van Doornroosje. Er is daarnaast echter de mogelijkheid om via een speciale pre-sale tickets te verkrijgen, de verkoop van deze kaarten loopt via de website van AFM Records. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Final Days’

Op vrijdag 28 augustus 2020 verschijnt het nieuwste album van de Duitse mannen. Zanger en producer Sebestian Levermann zegt het volgende over de plaat: “Final Days is een donker-science-fiction-concept achtige plaat en bezit alle Orgen Ogan kenmerken zoals dikke en moderne riffs, epische chorussen en melancholische orkestrale arrangementen“. Verdere informatie over de plaat is vooralsnog onbekend.

 

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.