Nieuwe clip Deadmau5 is “duurste electronische clip” ooit (VIDEO)

Geschreven door op 30 augustus 2012 om 16:56
Deadmau5 – Fotocredits Deadmau5 -Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

De nieuwste Deadmau5-clip ‘Professional Griefers’ is gisteren online gezet. De plaat maakte hij samen met Gerard Way, die ook in de clip te zien is. Bekijk hier de indrukwekkende en futuristische clip van Deadmau5!

Deadmau5 komt binnenkort met een nieuw album, die  >Album Title Goes Here<  zal gaan heten. Dat album wordt 25 september uitgebracht. Nadat eerder al de clip van ‘The Veldt’ naar buiten werd gebracht, is nu dus ook de 2e clip van het nieuwe album uitgebracht.

Hij maakte ‘Professional Griefers’ samen met Gerard Way, die onder het grote publiek vooral bekend staat als zanger en oprichter van ‘My Chemical Romance’. In de clip vechten Deadmau5 en Way tegen elkaar met reuzen robots in een verder ook erg futuristische sfeer.

Joel Zimmermann, zoals de DJ in het normale leven heet, claimde dat ‘Professional Griefers’ de duurste electronische muziekvideo ooit is. De clip is in ieder geval erg indrukwekkend en nu al enorm populair. De video die gisteren op Youtube werd geplaatst is daar nu al ruim 400.000 keer bekeken.

Deadmau5 ft. Gerard Way – Professional Griefers

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Deadmau5 Nieuws · Nieuws · Videos