K3 start volgend jaar met nieuwe tournee

Geschreven door op 30 mei 2016 om 17:05
Klaasje Meijer (K3) - Fotograaf: Paul van Welden - Bron: Wikimedia Commons

De meiden van K3 gaan de Benelux weer door! De swingende show doet in de eerste helft van 2017 verschillende zalen in Nederland aan!

K3 concert

De regenboogpakjes zijn net weer gestreken, en worden meteen weer gebruikt. De vrolijke meiden van K3 komen in 2017 weer naar Nederland. Tussen februari en mei komt de Vlaamse formatie onder andere in Zwolle, Groningen en Rotterdam.

K3 kaarten

Kaarten voor de K3 shows zijn onder andere te koop op de site van Eventim. Voor de show in de Martiniplaza in Groningen worden de kaarten ook via de website van de organisator verkocht. De kaartverkoop is reeds begonnen.

De nieuwe formatie bevalt goed

Kort geleden was er heel even sprake van de groep K6. De oude leden (Karen, Kristel en Josje) van de groep namen afscheid, en de nieuwe leden lieten hun gezicht zien. Hanne, Marthe en Klaasje hebben de ontzettend zware taak om het succes van hun voorgangers te evenaren, en deden dit met een groot succes.

Nu kijken ze dus ontzettend uit naar de nieuwe tour, zodat ze hun allergrootste hits en de mooiste liedjes kunnen spelen. En het K3-ballet zal er ook weer bij zijn! Mis deze vrolijke show dus niet!

 

YouTube player

Bron: Studio 100

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.