Bryan Adams brengt “So Happy It Hurts” tour naar Nederland en België

Geschreven door op 19 februari 2024 om 10:55
Bryan Adams Ziggo Dome, Bryan Adams - Foto: Marco Maas - Flickr/Wikimedia Commons

Op vrijdag 4 oktober 2024 zal Rotterdam Ahoy het decor zijn voor een spectaculair optreden van de legendarische Canadese singer-songwriter Bryan Adams, als onderdeel van zijn langverwachte “So Happy It Hurts” tour. Maar ook fans in België kunnen hun hart ophalen, want een dag eerder, op 3 oktober 2024, zal Bryan Adams te zien zijn in Vorst Nationaal in Brussel.

Met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia en een indrukwekkende reeks hits zoals “Heaven,” “Summer Of ’69,” “Please Forgive Me,” en “(Everything I Do) I Do It For You,” heeft Bryan Adams een speciale plek veroverd in de harten van muziekliefhebbers wereldwijd. Zijn kenmerkende stemgeluid en oprechte songwriting hebben generaties geïnspireerd en blijven een bron van bewondering voor zowel fans als collega-artiesten.

De “So Happy It Hurts” tour belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel Nederlandse als Belgische fans. Rotterdam Ahoy en Vorst Nationaal, beide iconische locaties voor live-optredens, bieden het perfecte decor voor een avond vol energie, emotie en natuurlijk heel veel goede muziek.

Bryan Adams Tickets

Tickets voor de concerten van Bryan Adams zijn binnenkort beschikbaar en fans worden aangemoedigd om snel te handelen gezien de verwachte grote belangstelling. Een avond met Bryan Adams staat garant voor een reis door de tijd, waarbij zijn tijdloze hits herinneringen oproepen en nieuwe momenten creëren die nog lang in het geheugen gegrift zullen blijven.

Mis deze unieke gelegenheid niet om een van ’s werelds meest geliefde artiesten live te zien optreden. Beleef de magie van Bryan Adams op 3 oktober 2024 in Vorst Nationaal, Brussel, of op 4 oktober 2024 in Rotterdam Ahoy, en maak je klaar voor een avond vol muziek, passie en onvergetelijke herinneringen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.