Django Django de studio in voor nieuw album

Geschreven door op 19 november 2012 om 16:58

De Londense band Django Django komt naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar met een nieuw album. In een interview maakte zanger David MacLean bekend binnenkort weer de studio in te gaan. 

Begin dit jaar brak de Britse band door met hun titelloze album, waarvan vooral het nummer ‘Default’ internationale bekendheid kreeg. In een interview met het muziekblad OOR vertelt de zanger dat ze van plan zijn om in februari 2013 de studio in te duiken, waarna er eind 2013 of begin 2014 het nieuwe album uit zou moeten komen.

Maclean zegt in het interview te beseffen dat daar wel wat tijdsdruk op zit: “Dat is snel, maar we willen onze interesse behouden. We willen niet de rest van ons leven toeren met dit album. We zijn geen jonge band: we zijn allemaal begin dertig. We willen gewoon graag muziek maken. Hoeveel albums hebben The Beatles wel niet gemaakt voordat ze uit elkaar gingen? Toen waren ze ook allemaal rond de dertig volgens mij. We willen niet een beetje rondhangen, we willen platen uitbrengen.”

Het debuutalbum van de Britse band werd onlangs genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize, maar die prijs ging aan hun neus voorbij. Alt-J kaapte de award weg met hun album ‘An Awesome Wave’.

Django Django – Default

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Django Django Nieuws · Nieuws