Wilco voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 1 maart 2016 om 11:11

De Amerikaanse alternatieve country/rockband Wilco komt voor een concert naar TivoliVredenburg Utrecht! Het concert is een exclusieve Nederlandse clubshow.

Wilco naar TivoliVredenburg

De Amerikaanse alternatieve country/rockband Wilco komt naar TivoliVredenburg Utrecht voor een exclusieve Nederlandse clubshow. Het concert vindt plaats op woensdag 9 november en gaat om 20:15 ’s avonds van start. De kaartverkoop voor het concert gaat aanstaande zaterdag 5 maart in de verkoop via de website van Ticketmaster.

De band staat echter niet alleen in TivoliVredenburg, de band komt ook naar Best Kept Secret festival en het Le Guess Who festival.

Star Wars

Wilco’s negende en meest recente studioalbum Star Wars werd uitgebracht op 16 juli 2015. Het was een leuke verassing voor de fans, want het album was van tevoren niet aangekondigd en is gratis te downloaden. Vorig jaar oktober kondigde de band aan begin 2016 op tour te gaan ter support van het album. In december werd het album genomineerd voor de Grammy Award Best Alternative Music Album.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.