PSY brengt begin december nieuw album uit

Geschreven door op 3 november 2015 om 14:44

Zuid-Koreaanse zanger PSY, bekend van zijn enorme hits Gangnam Style en Gentleman, brengt in december zijn nieuwe album uit.

Hij is voornamelijk bekend van zijn grote hit Gangnam Style, maar Park Jae-Sang heeft al verschillende platen uitgebracht onder zijn artiestennaam PSY. Na zijn internationale doorbraak in 2012 heeft de artiest echter geen albums meer uitgebracht. Wel kwamen de singles Gentleman en Hangover (ft. Snoop Dogg) uit.

Bij de aankondiging van het nieuwe album is nog geen titel bekendgemaakt. Wel weten we wanneer het album uitkomt: op dinsdag 1 december ligt de nieuwe plaat in de schappen.

PSY meest bekeken video op YouTube

Dat Gangnam Style een enorme hit is weet iedereen. Maar weet je ook dat de videoclip van het nummer op YouTube de meest bekeken video ooit is? De teller van het aantal ‘views’ staat inmiddels al op een verpletterende 2,4 miljard! YouTube heeft destijds zelfs zijn systeem moeten aanpassen omdat de teller vastliep op 2,1 miljard views.

Ook opvolger Gentleman doet het niet slecht; inmiddels is de video voor dat nummer bijna één miljard keer bekeken. Bekijk de clip van het nummer hieronder! Wie weet moet YouTube binnenkort zijn systeem opnieuw aanpassen voor de Zuid-Koreaan…

YouTube player

 

Bron: NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · ·
Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Nieuws · PSY Nieuws