Coldplay veilt kunstwerken gemaakt tijdens Mylo Xyloto opnames

Geschreven door op 18 oktober 2012 om 12:11
One, Love Malibu, Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Thomas Hawk - Flickr (CC BY-NC 2.0)

Coldplay maakte gedurende de opnames van hun album ‘Mylo Xyloto’ drie kunstwerken, deze worden nu verkocht voor een goed doel. Het goede doel, Kids Company Charity, helpt kwetsbare kinderen in grote steden.

De drie Mylo Xyloto kunstwerken zijn gemaakt door de bandleden van Coldplay samen met de Britse kunstenaar Paris. Deze kunstenaar heeft ook de albumcover van Coldplays meest recente album ontworpen.

Aldus Coldplay zanger Chris Martin: “Kids Company is een geweldige organisatie welke wij volledig steunen. Tijdens de opnames van ons laatste album hebben we samen met Paris in onze studio een speciale muur gebouwd. Deze hebben we bewerkt met verf, teksten en graffiti. Dit is uiteindelijk het ‘Mylo Xyloto’ kunstwerk geworden.” Dit kunstwerk is in 3en verdeeld en wordt nu verkocht.

Niet alleen kunst van Coldplay is te koop. Ook zijn de versleten ‘designer boots’ van Chris martin te koop. Hiermee wil hij eveneens geld ophalen voor Kids Company Charity.

Die nieuwste single va Coldplay:
Coldplay – Hurts Like Heaven

YouTube player
Overzicht vanColdplay Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Nieuws