De Jeugd Van Tegenwoordig komt met poppenmusical Watskeburt?!

Geschreven door op 19 oktober 2016 om 17:03

Vanaf december trekt Watskeburt?! – De Musical door het land! In de voorstelling spelen poppen-alter ego’s van de leden van De Jeugd Van Tegenwoordig de hoofdrol!

De Jeugd Van Tegenwoordig: Watskeburt?! – De Musical

De ultrakomische musical is vanaf 9 december 2016 t/m 15 april 2017 te zien in diverse theaters in het hele land!

Watskeburt?! – De Musical tickets

Tickets voor Watskeburt?! – De Musical zijn o.a. verkrijgbaar via de website van de verschillende theaters. De kaartverkoop is reeds begonnen!

Watskeburt?! - De Musical

Watskeburt?! – De Musical: poster / foto: persbericht Bos Theaterproducties

Van megahit tot musical

Het is alweer ruim 11 jaar geleden dat Nederlands bekendste hiphopgroep doorbrak met Watskeburt?!; het nummer werd een regelrechte hit die velen onder ons nog steeds moeiteloos kunnen meezingen. Dat er ooit een musical naar het lied vernoemd zou worden had echter niemand in 2005 kunnen denken.

De mannen noemen de musical zelf een “anarchistisch hiphopsprookje met de taal, humor en muziek van De Jeugd van Tegenwoordig“. Het verhaal van deze knotsgekke voorstelling draait om de ontvoering van producent Bas Bron door een schurk met de passende naam AuSchurk. Vervolgens gaat de rest van de band op een hilarische schurkenjacht waarin de mannen worden bijgestaan door hun sexy sidekick Manon en waarin ze de meest crazy personages tegenkomen!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.