Coldplay geeft in juli 2023 twee concerten in Johan Cruijff ArenA

Geschreven door op 22 augustus 2022 om 9:01
Coldplay - Fotocredits: Frank Schwichtenberg - Flickr (CC BY-SA 4.0)

Coldplay komt naar de Johan Cruijff ArenA! De Britse band geeft in de zomer van 2023 twee concerten in het Amsterdamse stadion.

Coldplay twee keer naar Johan Cruijff ArenA

Dat Coldplay naar de Johan Cruijff ArenA komt was al enige tijd bekend. De band rond frontman Chris Martin hintte in zijn meest recente muziekvideo al naar een of meerdere show in het Amsterdamse stadion. Inmiddels weten we echter wanneer de groep het Amsterdamse podium betreedt!

Coldplay komt in de zomer van 2023 naar Nederland voor twee concerten in de Johan Cruijff ArenA. De shows vinden plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juli en zijn onderdeel van de ‘Music of the Spheres World Tour’.

Concertkaarten

Tickets gaan op donderdag 25 augustus in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.