Jan Smit blij met afgetraind lijf

Geschreven door op 15 augustus 2012 om 9:41
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

De Volemdamse zanger Jan Smit is erg blij met zijn afgetrainde lijf! Jan trainde maandenlang voor de film ‘het Bombardement’ waarin hij bokser Vincent de Graaf speelt.

Jan Smit blij met afgetraind lijf

De 26-jarige zanger maakt in de film ‘het Bombardement’ voor het eerst zijn debuut en doet er alles aan zijn sixpack in vorm te houden.
De film bracht hem onder meer naar Hongarije en België waardoor hij zijn vrouw en dochter veel moest missen. Jan is erg tevreden over zijn filmdebuut maar hij is ook blij weer terug te zijn in het vertrouwde Volemdam. ”Ik slaap elke dag weer in mijn eigen bed, dat is ook niet onbelangrijk”, zegt Jan.
”Nu ben ik gewoon weer Jan de zanger, die het land ingaat, die gaat signeren, die elke dag weer andere mensen tegenkomt. Dat is toch wel wat anders”.
Jan is sinds de film niet meer aan boksen toe gekomen maar probeert wel fit te blijven en zegt dat de kilo’s er nog steeds af zijn.

Trailer het Bombardement

YouTube player

Jansmit.com
Jan Smit op Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jan Smit Nieuws · Nieuws