Lowlands 2012 wordt Tropisch Warm; Boven 30 Graden!

Geschreven door op 14 augustus 2012 om 15:15
Ticketmaster, Lowlands - Foto Lowlove.nl (rechtenvrij, zie: http://www.lowlove.nl/2014/dagverslag/lowlands-2014-in-beeld/)

Het komende weekend wordt het volgens diverse weerwebsites tropisch warm! Dus dat wordt een prachtig Lowlands weekend. Er wordt gesproken over warmer dan 30 graden en geen of weinig regen. Pas in de loop van zondag zal een buitje vallen.

Vooral de Telegraaf is enthousiast over het weer van komend weekend; “Op meerdere dagen stijgt de temperatuur deze week tot 30 graden of zelfs meer. Morgen beleven we de eerste tropische dag in augustus als het in het binnenland 27-30 graden wordt. Aan zee ligt het kwik rond 25 graden. Eerst is er veel zon, morgenavond komt er onweer vanuit het zuidwesten. De kans op de eerste hittegolf van dit jaar neemt dus snel toe.”

Weeronline.nl is iets kritischer en schrijft: “Vrijdag en in het weekend loopt de temperatuur weer op naar waarden tussen 25 en 30 graden. De kans op neerslag is klein, pas zondagavond lijkt een onweersbui mogelijk.”

Maar het lijkt dus een tropisch warm weekend te worden, veel plezier op Lowlands 2012!

Je kunt Lowlands 2012 live volgen via Youtube:

YouTube player

Overzicht van Lowlands Nieuws
lowlands.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lowlands Nieuws · Nieuws