Concert The Pretty Reckless in TivoliVredenburg uitverkocht

Geschreven door op 4 november 2016 om 10:12
The Pretty Reckless - Fotocredits: Samuel J. Rodrigues - Wikimedia Commons

Het concert van The Pretty Reckless in TivoliVredenburg is uitverkocht! Op 27 januari geeft de Amerikaanse rockband van frontvrouw Taylor Momsen een optreden in het Utrechtse poppodium.

The Pretty Reckless uitverkocht

Op maandag 31 oktober werd bekendgemaakt dat de band, die onder leiding staat van ex-Gossip Girl-actrice Taylor Momsen, op vrijdag 27 januari een concert geeft in de Ronda-zaal in het Utrechtse TivoliVredenburg.

De kaartverkoop begon op vrijdag 4 november om 10:00 uur ’s ochtends. Het duurde niet lang voordat de show uitverkocht raakte!

Geen ticket?

Heb je helaas nog geen kaartje? Je kunt altijd nog op een andere manier proberen een ticket in handen te krijgen:

  • Check je social media; misschien bieden mensen hun kaartje op Facebook aan via websites als Ticketswap of Marktplaats, of wellicht kom je wel winacties voor het concert tegen!
  • Vraag aan je vrienden en volgers op Facebook en Twitter of er toevallig nog mensen zijn die niet meer kunnen en een ticket over hebben!
  • Je kunt misschien op een secundair verkoopplatform nog een kaartje vinden; let hierbij uiteraard wel goed op de betrouwbaarheid.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.