Miley Cyrus en Liam Hemsworth stappen in huwelijksbootje

Geschreven door op 27 december 2018 om 16:14
Dit zijn de 10 livestreamconcerten om terug te kijken, Liam Hemsworth and Miley Cyrus - Credits: jjduncan_80 -Bron: Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee maakten het nieuws bekend door middel van een foto op Instagram.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd

Afgelopen weekend gaven zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth elkaar het ja-woord in hun huis in Tennessee. De geruchten van het huwelijk gingen al een paar dagen rond. Zo lekte er een video uit waarin het stel een taart aansnijdt.

Op woensdag 26 december 2018 werden de geruchten bevestigd. Een fan reageerde onder een foto waar Miley en Liam elkaar kussen: “Congratulations you married the hottest man on Hollywood!!!!!”. Hierop reageerde de zangeres met “I knooooowwwww right ??”.

Hierna plaatste Cyrus een foto, waarin ze innig knuffelt met haar kersverse man, met de tekst 10 years later …..”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

10 years later …..

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Knipperlichtrelatie

In 2009 maakten Liam en Miley kennis met elkaar op de set van de film ‘The Last Song‘, waar de vonk oversloeg. Drie jaar later maakte Cyrus bekend verloofd te zijn, maar dit was van korte duur. In de herfst van 2013 gingen de twee zonder elkaar verder. In datzelfde jaar scoorde de zangeres een hit met ‘Wrecking Ball’, opgedragen naar “those motherfuckers that broke my heart, particularly one”. Toch vonden ze elkaar weer in 2016. Sindsdien is het stel onafscheidelijk.

 

Bron: Instagram, HLN

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Miley Cyrus Nieuws · Nieuws · Roddels