Miley Cyrus verkoopt nieuwe EP met condooms

Geschreven door op 11 juni 2019 om 12:45
Miley Cyrus - Foto: Publiek domein (Wikimedia - Mass Communication Specialist 3rd Class Casey J. Hopkins/Released)

Voor wie de huidige merchandise van Miley Cyrus nog niet genoeg was, zijn er nu ook condooms te koop! De condooms kosten 17,75 euro ($ 20) per stuk en je krijgt er een gratis download van haar nieuwste EP ‘She Is Coming’ bij.

Miley Cyrus verkoopt album met condooms

Met de titel van de EP doelt de zesentwintigjarige zangeres zowel op “Ze komt eraan” als op “Ze komt klaar”. Miley Cyrus heeft onder andere samengewerkt met RuPaul, Ghostface Killah en Swae Lee om dit album te realiseren. De nieuwe plaat is de opvolger van ‘Younger’ dat in 2017 verscheen. ‘She Is Coming’, dat op  31 mei verscheen, bevat zes nummers en duurt 19 minuten. De zangeres brengt later dit jaar nog twee EP’s uit, die samen met ‘She Is Coming’ Miley’s nieuwe studioalbum moeten vormen.

YouTube player

Merchandise

Bij een nieuwe EP hoort natuurlijk nieuwe merchandise. Voor de nieuwe release heeft de Amerikaanse popster ervoor gekozen om het seksueel getint te maken. Er verschenen foto’s op haar Instagram waar ze schaars gekleed is en een telefoon in de vorm van een roze banaan gebruikt.

Op de foto’s, posters en de zwarte verpakking van de condooms staat een telefoonnummer: 1833-SHE-IS-MC. Als je dit nummer belt krijg je een automatisch bericht van Miley Cyrus horen dat te maken heeft met haar nieuwe EP. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een bericht achter te laten voor de zangeres.

De EP, condooms en overige merchandise zijn verkrijgbaar via de webshop van Cyrus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus | Judit? (@mileysimpact) op

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Miley Cyrus Nieuws · Nieuws · WTF