5 ‘Signature Moves’ van sterren

Geschreven door op 21 april 2017 om 14:59
Denis Stoff - Foto: Andreas Lawen, Fotandi - (Bron: Wikimedia Commons)

Er zijn veel sterren die bij elk optreden wel een speciale move laten zien. Zoiets heet een signature move. Wij hebben vijf signature moves van verschillende sterren op een rijtje gezet!

1. Denis Stoff

Een naam heeft de move nog niet, maar tijdens elk optreden komt het wel terug naar voren. Check de move in dit filmpje! Het is misschien beter te zien op de schermen naast het podium (06:15 t/m 06:25)

YouTube player

2. Michael Jackson

Deze moet je zeker kennen! De moonwalk van onze King of Pop! Wil jij het ook leren? Kijk dan deze video, misschien lukt het je wel! (00:48 t/m 00:52)

YouTube player

3. Miley Cyrus

Wat is het eerste waar je aan denkt bij de naam Miley Cyrus? Die tong natuurlijk! Sinds Miley niet meer het Disney sterretje van vroeger is steekt de zangeres regelmatig haar tong uit! Tijdens haar Bangerz Tour kwam ze zelfs van een tong glijbaan af het podium op! (16:59 t/m 17:11)

YouTube player

4. Nicki Minaj

Misschien iets dat je ook wel bij Miley Cyrus herkent: Twerken! Alleen heeft Nicki wel bewezen dat ze aardig wat beenspieren heeft! De zangeres twerkt namelijk ook op haar hurken en hier heb je aardig wat kracht voor nodig! Bekijk hier een video! (00:04 t/m 00:06)

YouTube player

5. Elvis Presley

De grote Elvis fans weten vast wel waar dit om gaat! Zijn heupen, inderdaad! De legendarische zanger had een hele speciale heup move. Bekijk hier een video! (01:12 t/m 01:17)

YouTube player

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.