U2-fans ontvangen mysterieuze brief; band teast nieuwe aankondiging

Geschreven door op 22 augustus 2017 om 14:31
Bono (U2) - Foto: U2start (Flickr, license CC BY 2.0)

Enkele U2 fans hebben een mysterieuze brief ontvangen. In de geheimzinnige brief wordt een nog onbekende aankondiging van de Ierse band geteast.

U2-fans ontvangen mysterieuze brief

Enkele U2-fans van over de hele wereld hebben geheimzinnige brieven ontvangen. De brieven lijken een aankondiging van de Ierse band te teasen. De brief bevat een tekst over William Blake’s gedichtenbundel Songs of Innocence and Experience, dat de inspiratie was achter de bands laatste album ‘Songs of Innocence’. Over de tekst zijn echter twee zwarte silhouetten geplaatst, die enkel de woorden “Blackout, It’s clear who you are, will appear U2.com” onthullen.

De brief sluit af met de tekst “U2 will announce … on …”. De mysterieuze brief komt slechts enkele dagen nadat Ierse media speculeerden dat de rockers op 1 december hun nieuwe plaat ‘Songs of Experience’ uit zullen brengen. Het nieuws is nog niet bevestigd, maar zouden deze mysterieuze brieven een aankondiging voor de nieuwe plaat kunnen zijn? De tijd zal het leren!

The Joshua Tree Tour

Onlangs stonden de Ierse rockers nog in Nederland voor haar The Joshua Tree Tour. Op 29 en 30 juli zette de band de Johan Cruijff Arena in vuur en vlam, samen met voorprogramma Noel Gallagher en zijn band Noel Gallagher’s High Flying Birds.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · U2 Nieuws