Mark Tremonti met project Tremonti in december naar Nederland

Geschreven door op 19 september 2018 om 16:04
Mark Tremonti (Alter Bridge, Creed, Tremonti) - Foto Stuart Sevastos (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Mark Tremonti komt met zijn project in december dit jaar naar Nederland. Op maandag 10 december 2018 staat de band van gitarist Tremonti in de Melkweg in Amsterdam.

Mark Tremonti naar Melkweg

Het project Tremonti is een initiatief van Alter Bridge-gitarist Mark Tremonti. Het is niet de eerste keer dat de vierkoppige band in de Melkweg staat. In 2012 en 2015 traden de bandleden ook op bij het Amsterdamse poppodium. Op maandag 10 december 2018 staan de rockers dus voor een derde keer in de Melkweg.

Tickets

Op vrijdag 21 september om 10:00 uur begint de kaartverkoop via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Tremonti

Mark Tremonti is, naast oprichter en frontman van zijn eigen project Tremonti, ook lid van grungeband Creed en rockband Alter Bridge. Naast Mark bestaat de band uit nog drie leden: Wolfgang Van Halen (bassist), Eric Friedman (gitarist) en Garrett Whitlock (drummer). In 2012 brengt Tremonti zijn eerste album ‘All I Was‘ uit. Hun vierde plaat,’ A Dying Machine‘, is afgelopen zomer uitgebracht. Ook ging de rockformatie al met Iron Maiden op tour en hebben ze afgelopen zomer het publiek omver geblazen op Graspop. En dit gaan zij 10 december ook doen in de Melkweg!

 

Bron: Melkweg, Tremonti

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.