Blaudzun in maart naar Paard van Troje en De Oosterpoort

Geschreven door op 30 november 2016 om 11:32
Blaudzun @ Central Park Festival 2018 - Fotocredits Shali Blok - (Redactie ArtiestenNieuws)

Singer-songwriter Blaudzun doet in maart twee optredens in Den Haag en Groningen. Op 23 maart staat hij in het Paard van Troje en op 25 maart in De Oosterpoort.

Blaudzun concerten

De opvallende zanger geeft de twee concerten vlak na de release van zijn nieuwe album Jupiter II, het vervolg op zijn in oktober uitgebrachte album. Hij brengt zijn nieuwe muziek eind maart ten gehore in Groningen en Den Haag, en verzorgt daarnaast ook nog een optreden in Gent.

Tickets voor Blaudzun

Kaarten voor de twee net aangekondigde concerten zijn direct in de voorverkoop gegaan. Tickets zijn onder andere te koop via deze verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop

‘Jupiter II’

De populaire singer-songwriter, die eigenlijk Johannes Sigmond heet, brak in 2012 definitief door met het album Heavy Flowers, waarmee hij ook in het buitenland bekendheid vergaarde. Opvolger Promises Of No Man’s Land was ook al een enorm succes. Sindsdien is hij een graag geziene gast, zowel in poppodia als op festivals.

Afgelopen oktober bracht de 42-jarige zanger nog zijn nieuwste album Jupiter uit. De plaat is het eerste deel van de Jupiter-albumtrilogie. Volgend jaar komt Jupiter II uit en gaat de zanger dus opnieuw het land door met zijn muziek!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.