Christina Aguilera laat ‘Make The World Move’ horen tijdens The Voice

Geschreven door op 14 november 2012 om 16:59
Christina Aguilera - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Raffaele Fiorillo - (CC BY-SA 2.0)

Christina Aguilera heeft haar nieuwe single ten gehore gebracht tijdens het Amerikaanse programma ‘The Voice’. Ze deed even afstand van haar functie als mentor om op te treden.

Tijdens het hoogtepunt van de aflevering van ‘The Voice’ lanceerde Christina haar nieuwe album ‘Lotus’. Tevens trad ze op en bracht ze voor de eerste keer haar nieuwe single ‘Make The World Move’ ten gehore aan het grote publiek.

De single klinkt verrassend, niet op de laatste plek door de samenwerking met CeeLo Green die ook op de track te horen is. Grappig detail is dat CeeLo tevens haar mede coach/mentor in The Voice is. Bekijk het energieke optreden onder dit bericht om te zien hoe iedereen uit hun dak gaat wanneer CeeLo begint te zingen.

Haar nieuwe album Lotus bevat nog meer duetten. Zo zingt ze op een track samen met haar ‘concurrerende mentor’ Blake Shelton.

Helaas voor Aguilera betekende de show van gister het einde voor een van haar 3 finalisten, Adriana Louise. Momenteel zijn er nog 10 finalisten over waarvan er 2 gecoacht worden door de ‘Dirrty’ zangeres.

Christina ft. CeeLo Green – ‘Make The World Move’

YouTube player
Lees meer Christina Aguilera Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Christina Aguilera Nieuws · Nieuws