Blink 182 komt met verfrissend album

Geschreven door op 14 november 2012 om 16:03

Travis Barker heeft laten doorschemeren dat een van de tracks geïnspireerd is op folk muziek. Dit lied is heel toevallig tot stand gekomen.

“Het is heel gek gegaan, we hadden wat ideeën en zijn de studio ingegaan en zijn gewoon wat gaan spelen. Ik drumde wat in mijn ogen bij de muziek van de rest leek te passen en het klonk geweldig. Het veranderde de hele vorm van de track”, aldus Travis, de drummer van de band.

Blink 182 heeft recent hun platenlabel, Interscope, verlaten nadat ze wat problemen met elkaar hadden. Sindsdien zijn ze voor het eerst sinds hun debuutalbum in 1994 onafhankelijk.

Hieraan toevoegend laat Barker weten dat hun nieuwe album volledig voor de fans is. “Het is een beetje alsof we hiermee vieren dat we geen label meer hebben.”

Fans van blink kunnen opgelucht adem halen, het nieuwe album wordt naar eigen zeggen beter dan hun laatste release, ‘Neighborhoods’. “Voor mij voelt deze plaat nu al 100x beter dan Neighborhoods omdat we de plaat hebben opgenomen terwijl we allemaal samen in een ruimte waren”, aldus de drummer. “Tijdens de opnames van Neighborhoods was dit niet het geval. Ik speelde een gedeelte in de studio, stuurde het op naar de rest en kreeg het weer terug.”

De nieuwe EP is met kerst te koop als download.

Blink 182 – ‘All The Small Things’

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Blink 182 Nieuws · Nieuws