Archive voor concerten naar Nederland en België

Geschreven door op 1 juni 2016 om 12:01
Archive - Foto: Branko Kannenberg - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.5)

De Britse band Archive komt naar de Benelux voor twee concerten! De progressieve groep bezoekt in november Amsterdam en Brussel!

Archive

I | wikimedia

Archive concert

De progressieve band Archive bezoekt de Benelux voor twee concerten. De Britten komen op vrijdag 18 november naar Paradiso Noord in Amsterdam, en op maandag 28 november in Cirque Royal in Brussel.

Archive kaarten

Kaarten voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster en de websites van de organisatoren. De kaartverkoop start op 3 juni om 10:00 voor de Nederlandse show, en om 11:00 voor het Belgische optreden.

De meest uiteenlopende stijlen

De band kent een aparte carrière. Ze zijn op het Europese vasteland een grote waarde, maar zijn nauwelijks bekend in hun thuisbasis Engeland. Sinds 1994 hebben ze al 11 albums uitgebracht, waarvan de laatste –Restriction–  vorig jaar uitkwam. Op dit moment zijn de bezig met hun twaalfde album.

De band is een van de meest gevarieerde op deze planeet. Ze maken hun eigen stijl en veranderen deze constant. Ze gebruiken onder andere triphop, psychedelica en electronica om hun muziekstijl een van de uniekste ter wereld te maken. Fans van Massive Attack, Pink Floyd en Radiohead zullen dit enorm kunnen waarderen.

 

YouTube player

Bronnen: Paradiso en Cirque Royal

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.