Bijzonder benefietconcert ‘Mag ik dan bij jou’ in TivoliVredenburg

Geschreven door op 23 augustus 2017 om 12:19
Claudia de Breij - Fotocredits: Paul J.H. Groeneveld - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Op 9 oktober vindt het bijzondere benefietconcert ‘Mag ik dan bij jou’ plaats in TivoliVredenburg, met optredens van onder andere Claudia de Breij, Paul de Leeuw en Ellen ten Damme.

Benefietconcert ‘Mag ik dan bij jou’ in TivoliVredenburg

Muziekliefhebbers kunnen op 9 oktober in TivoliVredenburg terecht voor een bijzonder benefietconcert. Tijdens benefietshow ‘Mag ik dan bij jou’ neemt de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’, onder leiding van majoor Tijmen Botma, bezoekers mee op een muzikale reis over liefde, zorgen voor elkaar, speelsheid, hoop en vertrouwen.

Claudia de Breij fungeert deze avond als gastvrouw en zal uiteraard ook enkele nummers ten gehore brengen. Ook zal ze samen met Paul de Leeuw het schitterende nummer ‘Yentl: Papa, can you hear me?’ zingen. Overige artiesten zijn Ellen ten Damme, Ernst Daniël Smid en Céline Janssen.

Overnachtingsfonds Mag ik dan bij jou

De opbrengst van het benefietconcert gaat naar ouders/verzorgers van kinderen met kanker, zodat zij gezamenlijk kunnen overnachten in speciale ouder-kindkamers in het Prinses Máxima Centrum. Als u één ticket voor de show koopt, sponsort u al drie overnachtingen, dus koop snel uw kaarten! Het concert is in opdracht van het Overnachtingsfonds Mag ik dan bij jou.

Concertkaarten

Tickets voor de speciale benefietshow zijn verkrijgbaar via de website van het Utrechtse TivoliVredenburg.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.