Ernst Daniel Smid kondigt bijzondere concerten in AFAS Live aan

Geschreven door op 31 maart 2023 om 11:13
Ernst Daniel Smid, Frenna, Daniel Sloss, Black Coffee, Mura Masa, AFAS Live - Foto: AFASLive Amsterdam [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]

Ernst Daniel Smid komt naar AFAS Live! De baritonzanger geeft in mei twee bijzondere shows in de Amsterdamse concertzaal.

Ernst Daniel Smid naar AFAS Live

De 69-jarige operazanger heeft een onzekere tijd achter de rug. Nadat de ziekte van Parkinson bij hem werd geconstateerd, onderging Smid met succes een risicovolle hersenoperatie. Sindsdien verbeterde het spraakvermogen van de vocalist en kan hij weer zingen.

Om dit te vieren geeft Smid een schitterend toegift in AFAS Live in de vorm van twee concerten. Tijdens de shows geniet het pubiek van de mooiste musical- en filmmuziek, schlagers, chansons en werk van onder anderen Ramses Shaffy en Frank Sinatra. Smid wordt begeleid door orkest The New Symphonics. Daarnaast heeft hij verschillende muzikale vrienden uitgenodigd, waaronder zijn dochter Coosje, The Voice-winnares Pleun Bierbooms en Focus-frontman Thijs van Leer. De shows vinden plaats op maandag 29 mei 2023.

Concertkaarten

Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar via de website van Eventim. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.