Nick Cave brengt verhalen naar Concertgebouw en TivoliVredenburg

Geschreven door op 18 februari 2019 om 11:01
Nick Cave & The Bad Seeds, Nick Cave - Foto: Mallory Woods (Flickr, CC BY 2.0) (2)

In mei 2019 komt Nick Cave met zijn show ‘Conversations with Nick Cave‘ naar het Amsterdamse Concertgebouw en TivoliVredenburg.

Nick Cave naar Concertgebouw en TivoliVredenburg

Eind mei 2019 komt Nick Cave naar Nederland! De zanger staat op zondag 26 mei 2019 in het Concertgebouw Amsterdam. Een dag later, op maandag 27 mei 2019, betreedt de zanger het podium van de Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens ‘Conversations with Nick Cave’ krijgt het publiek de kans om vragen te stellen aan de Australiër en een gesprek met hem aan te gaan. Ook is er ruimte voor verzoekjes en zal Cave tussen de vragen door plaatsnemen achter de piano.

Kaartverkoop

Vanaf donderdag 21 februari 2019 om 10:00 uur zijn de kaarten te verkrijgen voor beide shows. De verkoop verloopt via Ticketmaster.

“An experiment in connection”

Na ontelbare grote shows en hits die Cave heeft weten te scoren, zoekt de 61-jarige Australiër de intimiteit op. Tijdens de ‘Conversations’-avonden gaat Cave geen onderwerp uit de weg. Zelf noemt de zanger de avonden “An experiment in connection“. Tussen de vraag-antwoordsessies komt er solowerk voorbij, maar worden ook nummers van Nick Cave and The Bad Seeds gespeeld. Verwacht tracks als ‘Into My Arms’ ‘Red Right Hand en ‘Where The Wild Roses Grow’.

Beluister hier ‘Into My Arms’: 

 

Bron: TivoliVredenburg, The Guardian, Spotify, nickcave.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.