Edwin Evers Band tijdens Archery2019 op de Parade te ‘s-Hertogenbosch

Geschreven door op 25 april 2019 om 13:24
Edwin Evers Band op Parade (bron: opdrachtgever advertorial Archery2019)

In juni 2019 komt de Edwin Evers Band naar ‘s-Hertogenbosch! De populaire band geeft een concert op de Parade tijdens Archery2019.

Edwin Evers Band naar ‘s-Hertogenbosch

De Edwin Evers Band geeft op donderdag 13 juni 2019 een optreden in ‘s-Hertogenbosch! Deze avond staat de groep van voormalig Radio 538-dj Edwin Evers op de Parade in de Brabantse stad. Het concert maakt deel uit van het programma van Archery2019, waarbij muziek en de wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 centraal staan. Het voorprogramma wordt verzorgd door volkszanger Wolter Kroes, die met hits als ‘Viva Hollandia’ en ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ het publiek opwarmt.

Kaartverkoop

Tickets voor het het optreden kosten €16,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Archery2019.

Edwin Evers Band op Parade

Edwin Evers Band

De band rondom Edwin Evers begon ooit met kleine optredens op feestjes, maar groeide uit tot een succesvolle formatie met topmusici. Evers zelf zorgt voor de zang en drums in de formatie. Eind december 2018 stopte Edwin Evers met zijn populaire ochtendshow op Radio 538. Een van de redenen voor zijn vertrek was meer ruimte voor het maken van muziek. Na zeventien jaar is de band dan ook actiever dan ooit en de bandleden weten nog steeds van elk optreden een groot feest te maken.

Bekijk hier de videoclip van de single ‘Ik Meen Het’:

YouTube player

 

Bron: Archery2019

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.