Van deze artiesten was je vergeten dat ze een romance hadden

Geschreven door op 27 november 2017 om 16:31
Justin Timberlake - Foto: Themeplus - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Beyoncé en Jay-Z en Kim Kardashian en Kanye West zijn voorbeelden van echte powerkoppels. Van deze artiesten was je echter al vergeten dat ze een romance hadden

Artiesten waarvan je was vergeten dat ze een romance hadden

De muziekwereld bevat zoveel romances dat het moeilijk is om ze allemaal bij te houden. Artiesten Nieuws zette artiesten waarvan je was vergeten dat ze een setje waren op een rijtje.

Madonna & Tupac

Er gingen jarenlang geruchten rond dat Tupac en Madonna in 1996 een koppel waren. Toen de brief die Tupac Madonna stuurde toen hij in de gevangenis zat publiek werd gemaakt wakkerden deze geruchten weer aan.

In de brief maakt de rapper het uit met de iconische zangeres omdat het zijn imago zou schaden om met haar gezien te worden.


Cher & Tom Cruise

Cher is maar liefst 16 jaar ouder dan Cruise maar dit weerhield de twee er niet van om een hartstochtelijke relatie aan te gaan in de 80’s. De zangeres noemde Tom zelfs één van haar beste geliefden.

YouTube player

Rihanna & Leonardo Dicaprio

Rihanna en Leonardo Dicaprio hebben een hele flirterige ‘vriendschap’. De geruchten dat de twee meer dan alleen vrienden waren begonnen in 2015. Sindsdien zijn de twee meer dan eens zoenend gespot.

Bekijk hieronder wat kiekjes van de zoenende supersterren:

YouTube player

Michael Jackson & Lisa Marie Presley

The King Of Pop‘  was van 1994 tot 1996 getrouwd met de dochter van de enige echte ‘King Of Rock ’n Roll‘. Het gaat dan natuurlijk over Elvis Presley’s dochter, Lisa Marie Presley.

YouTube player

Justin Timberlake & Fergie

Toen Fergie werd gevraagd naar haar voormalige romances had ze over een ieder iets te zeggen. Toch werd het wat ongemakkelijk toen de presentator de zangeres vroeg naar haar relatie met Justin Timberlake.

Bekijk hieronder wat het voormalige Black Eyed Peas groepslid te zeggen had.

YouTube player

Chris Martin & Jennifer Lawrence

Coldplay frontman Chris Martin en actrice Jennifer Lawrence, bekend van de hit trilogie ‘The Hunger Games’, werden in 2014 romantisch met elkaar gelinkt. Dit ging snel weer uit maar de twee pikten hun romance in 2015 weer op.

Ook dit eindigde niet in een ‘happy ever after’; Martin besloot de romance een aantal maanden later te beëindigen. De zanger zou op dat moment niet genoeg tijd hebben om een relatie te onderhouden.

YouTube player

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.