5 Seconds Of Summer concert in no time uitverkocht

Geschreven door op 23 oktober 2015 om 11:27
5sos uitverkocht, 5 Seconds Of Summer uitverkocht (5SOS) - Fotocredits Lovebugjmacer - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Het concert van 5 Seconds Of Summer in Ziggo Dome is volledig uitverkocht. Vrijdagochtend startte de reguliere kaartverkoop voor de optredens in Nederland en België. Hoe kom je nog aan tickets?

5 Seconds Of Summer tour

Vanmorgen startte om 10.00 uur de verkoop voor de concerten van ‘5SOS’ in Sportpaleis Antwerpen en Ziggo Dome Amsterdam. De rockband bezoekt deze twee concertzalen op respectievelijk 20 en 21 mei als onderdeel van de ‘Sounds Live Feels Live Tour’.

5 Seconds Of Summer razendsnel uitverkocht

Binnen twintig minuten waren alle tickets voor het ‘5SOS’ concert in Ziggo Dome uitverkocht, niet geheel onverwacht. De laatste keer dat de band naar Nederland kwam was het concert binnen een kwartier volledig uitverkocht. Veel fans zijn teleurgesteld. Dankzij de enorme belangstelling hebben velen geen kaartje kunnen bemachtigen tijdens de voorverkoop.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Is het niet gelukt om tickets voor 5 Seconds of Summer te scoren? Geen paniek! Er zijn gelukkig nog andere manieren om aan een ticket te komen. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Bekijk de mogelijkheid voor het bezoeken van een alternatief optreden. 5 Seconds Of Summer treedt aankomend jaar ook op in Duitsland (Olympiahalle München, 16 mei) en België (Sportpaleis Antwerpen, 20 mei).
  • Hoop op een extra aankondiging. Als blijkt dat kaarten snel uitverkocht raken komt het soms voor dat er extra concerten worden aangekondigd. Het concertschema van artiesten kan echter erg strak zijn, waardoor dit niet vaak het geval is.
  • Wacht op een nieuw verkoopmoment. Kort voor aanvang van een concert gaan soms opnieuw kaarten in de verkoop. Meestal wordt dit aangekondigd via de officiële ticketverkoper. Houd dus pagina’s zoals Ticketmaster in de gaten. De herverkoop van tickets betreft meestal wel een beperkt aantal kaarten.
  • Bekijk een alternatief verkooppunt. Via internet zijn er gelukkig meerdere verkooppunten waar alsnog kaarten gekocht kunnen worden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij deze ticketshop: Hier worden momenteel nog 5SOS tickets aangeboden. Je betaalt weliswaar een lichtelijk hogere prijs, maar je hebt wel de garantie dat je alsnog bij 5 Seconds Of Summer aanwezig kunt zijn. Ook tweedehands pagina’s zoals Marktplaats kunnen soms een uitkomst bieden.
  • Raadpleeg je netwerk. Plaats berichten op social media en laat vrienden weten dat je op zoek bent naar kaarten. Misschien word je zo alsnog aan een kaartje geholpen.

Tour 5 Seconds Of Summer

5 Seconds Of Summer heeft een geweldig jaar achter de rug gehad met de ‘Rock Out With Your Socks Out Tour’. Voor herhaling vatbaar vindt de band. Daarom zal ‘5SOS’ in 2016 optreden met de zogenaamde ‘Sounds Live Feels Live Tour’. Het nieuwe album ‘Sounds Good Feels Good’ staat bij deze tour centraal.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.