Verkoopcijfers Taylor Swift’s album breken record

Geschreven door op 5 november 2014 om 12:28
Taylor Swift - Foto: Eva Rinaldi (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Het nieuwe album van Taylor Swift, 1989, doet het ontzettend goed. De verkoopcijfers van het album vestigden in de Verenigde Staten zelfs een nieuw record.

Het oude record stond op naam van Eminem, met zijn album The Eminem Show uit 2002. Zijn record is hem nu afgenomen door Taylor Swift, die in haar eerste week meer dan 1,3 miljoen keer haar album verkocht.

Taylor Swift’s album 1989 kwam op  27 oktober uit. De plaat van de Amerikaanse zangeres kwam meteen binnen op de eerste plek in de Nederlandse albumlijst.

Taylor Swift

Taylor Swift’s concert in Nederland

Kort na de release van haar album, kondigde Taylor Swift ook haar wereldtournee aan. Die tour brengt haar ook naar Nederland, voor een fantastische ervaring die je absoluut niet aan je voorbij wilt laten gaan. Hoe vaak krijg je nou de kans om Taylor Swift live te zien? Kaarten voor haar spetterende show in de Ziggo Dome zijn al via deze website te reserveren. Zorg dat je snel bent, want de kaarten voor haar concert vliegen in recordtempo de deur uit.

 

Taylor Swift

Taylor Alison Swift werd in Nederland vooral bekend met haar nummer Love Story. Sindsdien komen haar albums en singles steeds hoger in de Nederlandse lijsten te staan en wordt haar succes in Nederland steeds groter. Het zal nog wel even duren voordat album 1989 van de troon gestoten wordt.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Taylor Swift Nieuws