Jason Derulo concerten afgelast

Geschreven door op 6 januari 2012 om 17:05
Jason Derulo - Foto: Felixtsao (Flickr license: CC BY 2.0 )

Jason Derulo raakte afgelopen dinsdag ernstig gewond aan zijn nek.

De 22-jarige zanger is door zijn verwonding genoodzaakt om zijn wereldtour ter promotie van zijn laatste album ‘Future History’ te annuleren. Jason zou met zijn wereldtour ook naar Amsterdam komen om een concert te geven in de Heineken Music Hall op 14 maart 2012. Helaas gaat dit concert ook niet door.

Jason Derulo is met een acrobatische stunt op zijn hoofd gevallen waardoor hij een nekwervel heeft gebroken. Hij heeft geluk gehad want hij had voor de rest van zijn leven verlamd kunnen zijn. Inmiddels is de zanger met spoed behandeld in een ziekenhuis in Miami. Hij is alweer thuis maar moet de komende maanden een nekbrace dragen en rust houden.

De zanger uit Miami is erg geschrokken en vindt het vreselijk dat hij zijn Europese concerten moet annuleren. Hij hoopt het snel goed te kunnen maken. Jason zegt: “My fans mean everything to me, so I’m praying for a speedy recovery in order to perform for you in the near future.”

Mensen die een ticket hebben gekocht ontvangen per e-mail bericht over hoe deze vergoed wordt. Mocht je een ticket hebben gekocht en na het weekend geen e-mail hebben gehad dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Eventim via 0900-1330 (€0,45 p/m).

Wij wensen Jason Derulo veel sterkte en hopen dat hij snel herstelt!

Jason Derulo – In My Head

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: